"Kulinar" kievcha kotletlari

O'rtasiga sariyog' solingan, tolqonga bulangan to'g'ralgan tovuq filesidan kotletlar. Ular muzlatilgan holda sotiladi, ammo atigi 15 daqiqada pishib tayyor bo'ladi. Ularni oltin rangga kirgunicha qovurib, keyin gaz pechida pishirib olish kifoya.

Qovurilgan kartoshka frisi, sabzavotli guruch yoki boshqa garnirlar bilan dasturxonga torting.

Qani boshladik bo'lmasa!
"Kulinar" kievcha kotletlarining xususiyatlari
Shok muzlatish
Go'shtning tuzilishini buzmagan holda foydasi va ta'mini saqlaydi.
Klassik retsept
Tug'ralgan tovuq filesi, sariyog', tuxum, ukrop, tolqon va ziravorlar.
Tabiiy mahsulotlar
GMO, go'sht o'rnini bosuvchilar va ta'mni kuchaytiruvchi moddalar qo'llanilmagan.
"Kulinar" kotletlarini qanday tayyorlash mumkin?
Sovet paytlarida oshxonalarda tayyorlangandek ta'mga ega bo'lgan kotletlarni tayyorlash uchun quyidagi videoni tomosha qiling:
Qanday garnirlar mos keladi?
Bizning foydalanuvchilarimiz kotletlarni dasturxonga tortish usullari bilan o'rtoqlashishdi. Barcha usullar birdek mazali!